Wednesday, June 15, 2011

Kursus @ Happy Hour @ ChEraTing BeAch ResOrt

Last weekend dengan hati gumbiranya aku terima emel yg invite join kursus kat cherating..Dengar je nama cherating aku trus accept je, xpeduli ah kursus ape pun..haha..tp kursus ni mmg xde kena mengena ngan bidang tugas ah..


Kursus Asas Kemahiran Kaunseling namanye..lari jauh dari bidang sekarang..ni aku kena belajar jd kaunselor ke ATAU aku di kaunselingkan ni??

ahhh lantak ah yang penting kursus kat luar PUTRAJAYA..hahaha..

3 hari plak 2 berkampung kat sana..leh ah aku lupakan hal2 opis yg wat beban kepala 2..huhu


Yang jadi syoknye nama aku, wan n eric confirm selalu menjadi pilihan sebagai peserta kursus sbb nyer kitorg bertiga ni selalu dapat g kursus sama2..kira satu kepala ah..thanx ah urusetia..pandai korg wat selection..hehehe


Aku rasa dh bape kurun x dapat g kursus yang luar dari kawasan opis ni..boring gila asik dapat kursus kat dewan harmoni 2..(Harmoni ke???)


Ckp byk x guna, tgk je gambo kitorg yg hepi gila (mcm berkurun x jmpa pantai) even kursusnye mmg padat smp kul 10.30 pm tiap2 ari..haru betul!!!














2 comments:

  1. waahhh gila komersil nama abang lada..aku igtkan sape la..haha..

    ReplyDelete

QuoTe Of ThE DaY

A good photograph is knowing where to stand. ~Ansel Adams