Saturday, March 26, 2011

Updating...Updating...

Wahhh.. Lamanye aku x update blog ni..huhu..kebizian sering melanda diriku akhir2 ni dengan arahan2 di opis yang kadang2 pikir rasa nak disobey je..tapi kdg2 pikir kena la ikut jgk..kang x masal kena showcause letter kang..lagi naye nak menjawab.. Cian plak kat cik bini aku duk rmh sorang2 smp tgh mlm nak tggu aku balik keje dalam sminggu dua ni..balik rmh je tgh mlm trus nak siap2 nak tdo..esk paginye nak kena keje semula..huhu.. Tapi dalam sibuk2 ni,aku sempat la jgk wat bis plan ngan uncle aku..hehe..dimana ade lubang duit,disitu aku nak terjah..hehe..Sabtu mggu lepas singgah g rmh ayah long aku kat seremban, sembang punya sembang tiba2 lak aku saja gatal mulut tanya kot2 dia ade contact camne nak tempah baju2 korporat yg murah2...alih2 dia pun rupanye mmg wat bisnes 2..apelagi,dia trus lantik aku jd agen dia la..xperlu offer letter n sign pun..hehe So, dipendekkan cerita....kalu ade sape2 nak tmpah wat baju korporat ke,baju utk family day ke leh ah contact aku..nak tau lebih lanjut leh tgk kat blog cik bini aku ni..

http://www.aiyenz8384.blogspot.com http://www.aimfesy8384.blogspot.com

2 comments:

QuoTe Of ThE DaY

A good photograph is knowing where to stand. ~Ansel Adams